A A A
Maakt werk van arbeid

Buurtteam Lelystad  

Werkbedrijf Lelystad heeft samen met de gemeente en Centrada het Buurtteam opgericht. Sinds april dit jaar is het team van 10 Buurtconciërges compleet. De Buurtconciërges zijn in duo’s actief in een 5-tal aangewezen wijken van Lelystad. De buurtconciërges van het Buurtteam zijn het aanspreekpunt voor de buurt, toegankelijk voor ondernemers, bewoners en jongeren. Zij zijn de oren en ogen van de buurt die weten wat er speelt en waar mensen behoefte aan hebben. Zij hebben nauwe contacten met de wijkbewoners en in de wijk werkzame professionals.  

Om de Buurtconciërges nog beter toe te rusten voor hun werk, is op vrijdag 5 juni door Onno Vermooten de start gegeven voor een training ‘Gesprekstechnieken’. Het ene gesprek in de wijk, is de andere niet. Dat vraagt inzicht, training en doen. De training wordt gegeven door Arjan Baak van In-Opbouw.  

Wij wensen alle deelnemers veel succes en plezierige trainingsdagen toe!

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x