A A A
Maakt werk van arbeid

Werkbedrijf Lelystad organiseert EXPERIENCES: werkzoekenden gaan op bezoek bij werkgevers die personeel zoeken.

Om werkgevers en werkzoekenden uit Lelystad met elkaar in contact te brengen, organiseert Werkbedrijf Lelystad dit jaar meerdere keren een zogenaamde Experience. Werkzoekenden gaan dan op bezoek bij een of meerdere werkgevers, die personeel zoeken.  

Werkbedrijf Lelystad organiseert het bezoek in groepsverband. De werkgever kan dan b.v. een rondleiding of presentatie geven aan de bezoekers of een demonstratie verzorgen. Een mooie gelegenheid voor beide partijen om met elkaar in contact te komen. Wie weet komen hier mooie matches uit voort!  

De eerste Experience wordt gehouden op vrijdag 1 maart a.s., gevolgd door de tweede op 8 maart a.s. Iedereen die een (nieuwe) baan zoekt in de horeca kan zich aanmelden voor de Horeca Experience. Van 10.00-11.30 uur kan een kijkje genomen worden in de keuken van Hajé restaurant Natuurpark.  

Bent u als werkgever ook op zoek naar personeel? Wilt u ook werkzoekenden in uw bedrijf ontvangen voor een kijkje achter de schermen? Neemt u dan contact op met:
Ronald van Hattem,
accountmanager
06 46 28 14 24
rvh@werkbedrijflelystad.nl

 

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x