A A A
Maakt werk van arbeid

Is de digitale uitgave van werkbedrijf lelystad                           Juni 2017  

 

Samen werken aan een inclusieve samenleving, dat is waar Werkbedrijf Lelystad zich voor inzet. Helpt u mee om iedereen een kans te geven?  


Uitnodiging 

Kom 6 juli ook op de koffie! Dan zetten wij nieuwe Partners van Werkbedrijf Lelystad in het zonnetje. Dit doen we bij HVC Lelystad, Schroefstraat 2.

Lees meer

 


Haringparty 23 juni Urk

De Stichting Flevopenningen organiseert de 2e editie van de Flevolandse Haringparty in samenwerking met de gemeente Urk en FlevolandWerkt! op Urk. De haringparty vindt plaats op 23 juni, aanvang 16.00 uur, bij Restaurant De Taveerne, Burgemeester
J. Schipperkade 8, 8321 EH Urk 2017. 

Lees meer

Flevoland Werkt!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Regionaal Werkbedrijf Flevoland, een samenwerkingsverband tussen gemeenten, UWV, werknemers- en werkgeversorganisaties in Flevoland. Onder het motto ‘Flevoland Werkt!’ spannen zij zich samen in voor het realiseren van banen voor mensen met een arbeidsbeperking.

Lees meer
Hoe kan Werkbedrijf Lelystad u helpen?

We ontmoeten u graag. Vanzelfsprekend vrijblijvend.

Home Over Contact Click here to unsubscribe

 
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x