A A A
Maakt werk van arbeid

Over het werkbedrijf

Over Werkbedrijf Lelystad
In 2013 heeft gemeente Lelystad Werkbedrijf Lelystad B.V. opgericht. Dit re-integratiebedrijf heeft als taak zoveel mogelijk werkzoekenden aan de slag helpen bij een reguliere werkgever. Werkbedrijf Lelystad is er niet alleen voor werkzoekende Lelystedelingen met een uitkering. Ook Lelystadse ondernemers kunnen er terecht om gebruik te maken van de kennis en expertise om werkzoekenden aan een reguliere baan te helpen.  

Missie
In het kader van de Participatiewet het initiëren, creëren, organiseren en uitvoeren van werk en het bevorderen van de toegang tot de arbeidsmarkt voor diegenen die daarin worden belemmerd.  

Visie
De ambitie is dat tenminste 20% van de deelnemers aan trajecten binnen een jaar aan werk is geholpen. Gemeentelijk werk wordt ingezet om uitkeringsgerechtigden werkervaring te laten opdoen. Gemeentelijk werk wordt marktconform uitgevoerd. Het Werkbedrijf maakt voor haar bedrijfsactiviteiten gebruik van de infrastructuur van Concern voor Werk.  

Zelfstandige onderneming
Werkbedrijf Lelystad is een zelfstandige onderneming en werkt zowel voor van gemeente Lelystad als ook voor publieke en particuliere derden. Het Werkbedrijf heeft een eigen directie en een Raad van Commissarissen. De directie wordt gevoerd door Onno Vermooten. De Raad van Commissarissen bestaat uit de heer A. Kruyt (voorzitter), de heer A. Kok (secretaris) en mevrouw M. Wichard (vice-voorzitter).

JAARVERSLAGEN
 
    

Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2017 
Jaarverslag 2016
Jaarverslag 2015 
Jaarverslag 2014  

 

 

 

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x