A A A
Maakt werk van arbeid

Banenafspraak (1) ‘Voor 2026 125.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking’. Deze afspraak van werkgevers, werknemers en het kabinet is vastgelegd in de Wet Banenafspraak. In onze regionale arbeidsmarkt Flevoland is de doelstelling voor 2016 ten aanzien van de Banenafspraak gehaald. Werkbedrijf Lelystad heeft hieraan een bijdrage geleverd door voor 24 cliënten in 2016 een passende baan te vinden. Maar ook in 2017 maken we ons sterk voor werk voor mensen met een arbeidsbeperking. Let de komende weken op onze tweewekelijkse advertentie in de FlevoPost Lelystad, onze website www.werkbedrijflelystad.nl en/of social media.   Vandaag nummer 1 van een reeks successen in het kader van de Banenafspraak:  

Mooie samenwerking tussen Eduvier en Werkbedrijf Lelystad. Tijdens zijn stage heeft Damian laten zien wat hij kan met als resultaat een welverdiend contract bij Van Campen Industries! 

 
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x