A A A
Maakt werk van arbeid
     

Waarom Werkbedrijf Lelystad voor werkgevers

Wat kunnen wij voor u betekenen?  
Is er sprake van een (tijdelijk) capaciteitsprobleem? Schakelt u ons in en wij weten snel een match te maken tussen uw behoeften en goed en betrouwbaar personeel. Onze dienstverlening is kosteloos. Door cliënten van Werkbedrijf Lelystad in te zetten, draagt u bij aan een participatie samenleving. U biedt onze cliënten een kans om uit de spiraal van ontslag, thuiszitten, verplicht solliciteren en afwijzing te stappen. Een baan vinden en daar met plezier naar toe gaan, staan hoog op het wensenlijstje van onze cliënten. U kunt het verschil maken voor hen. En voor u zitten daar ook aantrekkelijke voordelen aan.  

Samenwerken met Werkbedrijf Lelystad
Wij helpen u niet alleen bij het vinden en duurzaam plaatsen van geschikt personeel. Desgewenst blijven we ook na de plaatsing in beeld voor begeleiding. Overigens biedt het Werkbedrijf diverse opleidingen aan waardoor de cliënten hun kennis vergroten en hun vaardigheden en attitude ontwikkelen. Zo kunnen wij uw organisatie tegemoet treden met vakbekwame medewerkers.

Een duurzame participatie
Ons doel is om een goede match te maken tussen werkgevers en werkzoekenden. Hiervoor adviseren en ontzorgen wij de werkgevers en begeleiden en stimuleren wij de werkzoekenden. Samen met u willen we bouwen aan een goed draaiende lokale/regionale economie en een sociale samenleving waarin iedereen kan meedoen. Doe met ons mee en bel voor een afspraak!

Belangstelling?
Neem contact op met: 

Ronald van Hattem                             
accountmanager:
Mobiel 06-46 28 14 24
rvh@werkbedrijflelystad.nl
Jan Mulder
commercieel manager  
Mobiel 06-55 83 25 82 
jmu@werkbedrijflelystad.nl     
Contactformulier
Leveringsvoorwaarden
Het Europees Sociaal Fonds investeert in jouw toekomst 
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x