Succesvolle plaatsing bij Aarts Infra

Maak kennis met Ivan! Sinds half februari is Ivan werkzaam bij het familiebedrijf Aarts Infra B.V. te Dronten. Na een zoektocht naar zijn passie, heeft Ivan zijn plek gevonden in het buitenwerken. Hij is een rustige en sociale jongeman, altijd vriendelijk naar klanten toe en bereid om veel te leren.

Met zijn positieve instelling zet Ivan zijn beste beentje voor om alles zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Onlangs heeft hij zijn Vca-certificaat voor veilig werken langs de weg gehaald, evenals certificaten voor VOP-gas en BHV. Deze toewijding aan veiligheid en zijn leergierigheid maken van Ivan een waardevolle aanwinst voor het team van Aarts Infra

Aarts Infra is gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van kabels, leidingen en distributienetwerken. Dit voeren zij uit in de disciplines gas, water en elektra en dragen hiermee dagelijks bij aan de energietransitie van Nederland. Als groeiend bedrijf anticiperen zij op de toekomst en verwachten de komende jaren verder uit te breiden. Wat Aarts Infra bijzonder maakt als werkgever is dat zij nieuwe medewerkers als Ivan intern meenemen om praktijkervaring op te doen en vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving. Ervaren professionals staan klaar om nieuwe medewerkers te begeleiden en hen te ondersteunen bij het leertraject. Aarts Infra is een leerbedrijf dat hiermee investeert in de ontwikkeling van hun (nieuwe) medewerkers.

Werkbedrijf Lelystad feliciteert Ivan met deze mooie baan en bedankt Aarts Infra B.V. voor de mooie kans voor deze gemotiveerde jongeman!

Ga naar de inhoud