Bent u een relatie van Werkbedrijf Lelystad, meld u dan aan.

Wij willen u bedanken. Bedanken voor de kans die u hebt geboden waardoor werkzoekenden door Werkbedrijf Lelystad aan een baan zijn geholpen. Samen is het gelukt om hen een kans te geven. Er zit weer muziek in hun leven. Een mooie bevestiging dat de inclusieve arbeidsmarkt werkt! Dit willen we benadrukken door u uit te nodigen voor een interessante partnerbijeenkomst bij Batavialand te Lelystad op 4 oktober 2022 met de titel ‘Happy met Werk’.

We praten u dan graag bij over de groeiende mogelijkheden voor ondernemers in Lelystad. Na de koffie en een interview met onze gastheer Onno Vermooten presenteren wij zeer interessante sprekers met een brede maatschappelijke achtergrond. Zo krijgt u handvatten om bijvoorbeeld personeelsverloop tegen te gaan middels de kennis die u opdoet.

Programma
09.30 uur – Jos Verhoeven, algemeen directeur Start Foundation

Waar officiële instanties en reguliere methoden falen, komt Jos Verhoeven in actie. Vanaf de eerste dag (1998) geeft hij leiding aan de activiteiten van Start Foundation. Jos neemt het op voor mensen die wél willen, maar niet kunnen werken. “Ik geloof oprecht dat heel veel mensen iets kunnen bijdragen, als ze maar op de goede plek zitten. Er is veel meer mogelijk dan we denken. Je moet breken met de gangbare conventies als je ze wilt helpen.”
.
10.15 uur – Ayca Szapora, Neurowetenschapper en cognitief psycholoog

Ayca Szapora is neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma. Ze neemt u mee in de wondere werking van het brein.

11.00 uur – Patrick van Hees, ‘De geluksprofessor’

Patrick van Hees werkte tijdens zijn studies commerciële economie en sociale wetenschappen ‘s nachts als taxichauffeur. Hij was eindverantwoordelijk voor marketing en verkoop bij Allianz en wordt ook wel ‘de geluksprofessor’ genoemd.
Zijn geluksinzichten verwerkte hij in zijn roman ‘De Geluksprofessor’, een bestseller. De Telegraaf noemt Van Hees ‘de Nederlandse Paulo Coelho’.

Kortom een programma waarvan wij hopen dat u dit niet wilt missen.

Datum: dinsdag 4 oktober 2022. 
Inloop:           vanaf 09.00 uur
Start event:   09.30 uur
Eindtijd:        13.00 uur, na de netwerklunch
Locatie:         Batavialand in Lelystad

De definitieve uitnodiging kunt u na de zomer verwachten. Wilt u zich nu alvast aanmelden, dan is dit mogelijk via onderstaand formulier.

Meld u aan voor ons event

Ga naar de inhoud