Waarom Werkbedrijf Lelystad voor werkgevers

Duurzaam actief in Lelystad
De gemeente Lelystad vindt het belangrijk dat alle inwoners meedoen in hun eigen stad. Maar sommige inwoners hebben door omstandigheden extra aandacht nodig voor hun toetreding tot de arbeidsmarkt. Werkbedrijf Lelystad staat voor hen klaar. Wij hebben oog voor meerdere leefgebieden dan alleen werk. Niemand wordt uitgesloten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Is er sprake van een capaciteitsprobleem? Wij zoeken op korte termijn goed en betrouwbaar personeel voor u. Samen maken we het verschil. Onze dienstverlening is kosteloos. U draagt bij aan een participatiesamenleving. Door werkzoekenden van Werkbedrijf Lelystad in te zetten, geeft u mensen een kans om uit de spiraal van thuiszitten, verplicht solliciteren en afwijzing te stappen. Het is een win-win situatie. Onze werkzoekenden willen graag een baan vinden en daar met plezier naar toe gaan. U krijgt gemotiveerd personeel.

Samenwerken met Werkbedrijf Lelystad
Wij helpen u niet alleen bij het vinden van geschikt personeel, maar blijven desgewenst ook na de plaatsing in beeld voor begeleiding. Daarnaast biedt het Werkbedrijf diverse opleidingen aan waardoor onze kandidaten hun kennis, vaardigheden en attitude ontwikkelen.

Een duurzame participatie
Ons doel is om een goede match te maken tussen werkgevers en werkzoekenden. Samen met u willen we bouwen aan een goed draaiende lokale economie en een sociale samenleving voor iedereen. Doe met ons mee en bel voor een afspraak!

Belangstelling?
Neem contact op met:


Eric Slingerland
coördinator werkgeversdienstverlening
Mobiel 06-46 28 14 24
[email protected]
Contactformulier
Leveringsvoorwaarden

Het Europees Sociaal Fonds investeert in jouw toekomst 

Ga naar de inhoud