Maand van de 1000 voorbeelden

De maand november wordt in Nederland omgetoverd tot ‘de maand van de #1000voorbeelden’.
Tijdens deze maand bedanken we in Nederland alle werkgevers, die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Ook Werkbedrijf Lelystad wil deze mogelijkheid niet onbenut laten en zal de hele maand november diverse werkgevers in het zonnetje gaan zetten. Met het overhandigen van een presentje willen wij deze werkgevers bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar. Verder hopen wij dat andere ondernemers geïnspireerd raken door dit bericht en ook kiezen voor een inclusieve Lelystadse arbeidsmarkt.  >> Lees meer

Hier ziet u een aantal voorbeelden uit Lelystad

In november, de maand van de #1000voorbeelden heeft Werkbedrijf Lelystad elke dag een inclusieve werkgever in het zonnetje gezet.
Omdat onze lijst met inclusieve werkgevers vele malen langer is, moesten wij keuzes maken. Wat een luxe eigenlijk! Door het maken van keuzes zijn wij deze maand vele werkgevers ‘vergeten’ te bedanken. Dit willen we graag goed maken en hierbij onze ‘vergeten’ partners die Lelystad inclusiever maken, hartelijk bedanken voor de samenwerking! Daarnaast hopen wij potentiele partners geïnspireerd te hebben met onze dagelijkse post op LinkedIn. Wilt u meer informatie over inclusief ondernemen, over onze doelgroep of over onze verdere dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact op met accountmanager Eric Slingerland (06-46281424). Hij brengt u graag in contact met een jobcoach.
Werkbedrijf Lelystad wil Lelystad elke dag een beetje inclusiever maken en hierbij hebben wij u héél hard nodig!
Op de foto ziet u ons enthousiaste team van jobcoaches:
Trudy ter Rele, Patricia Brandenburg, Mina Manhajay, Nina Heldoorn en Marcel Dekker

Ook Auerhaan heeft een presentje mogen ontvangen in kader van de maand van de 1000 voorbeelden. Een werkgever die ontzettend veel plezier haalt uit werken met deze doelgroep. Onlangs heeft een werkzoekende weer een betaalde baan gekregen. Auerhaan en de deelnemer zijn erg tevreden met elkaar. Auerhaan draagt bij in de zelfredzaamheid van deze doelgroep en dat is mooi om te zien. Werkbedrijf Lelystad is blij met zo’n werkgever.
Op de foto zie je Roy Titulaer, Algemeen directeur Auerhaan

Vandaag overhandigen we Karmac een bedankje voor hun inzet als inclusieve werkgever. Diversiteit en kansen bieden aan iedereen staan bij Karmac hoog in het vaandel. Na een goed klikgesprek en een dagje proefdraaien krijgen gemotiveerde medewerkers gelijk een contract. Karmac biedt verschillende mogelijkheden en kijkt waar iemand in uitblinkt en is bereid daar ook in te investeren. Al jaren is Karmac een fijne samenwerkingspartner voor Werkbedrijf Lelystad, daar zijn zowel Karmac als het Werkbedrijf erg blij mee!
Op de foto zie je Richard Beumer, manager bedrijfsbureau bij Karmac Informatie & Innovatie bv

Vandaag zetten wij Mahoton Slaapsystemen in het zonnetje. Mahoton is een nieuwe partner waar onlangs Evelien, via het Werkbedrijf, begonnen is.
Evelien is erg blij met haar nieuwe baan en directeur Antoine Schunselaar is zéér tevreden over de inzet van Evelien. Een mooie inclusieve plaatsing dus met uiteindelijk alleen maar winnaars!
Op de foto ziet u directeur Antoine Schunselaar en een blije Evelien.

Ook vandaag zetten wij weer een inclusieve werkgever in het zonnetje, dit maal KozijnFit. KozijnFit werkt met specifieke opleidingsprogramma’s voor de mensen van het Werkbedrijf.
Je begint het traject met ‘leren werken’ en je eindigt het traject als kozijnmonteur.
Deze aanpak is niet onopgemerkt gebleven. KozijnFit is onlangs genomineerd als ‘Beste Leerwerkbedrijf’ van Lelystad.
Wij willen de eigenaren Ruud Heerema en Anton Postt bedanken voor de fijne samenwerking en hopen dat er nog vele mooie (inclusieve) trajecten gaan volgen!
Op de foto ziet u één van de eigenaren van KozijnFit: Ruud Heerema.

Vandaag bedanken wij weer een partner van het ‘eerste uur’: Hajé Taveerne. Hajé Taveerne is al jarenlang een gewaardeerd partner van het Werkbedrijf. Bij Hajé staan opleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel, een visie die het Werkbedrijf volledig onderschrijft. Mensen uit het doelgroepenregister, mensen uit de bijstand, statushouders, het maakt Hajé niet uit; zij maken er vakmensen van! Bij deze wil Werkbedrijf Lelystad deze sociale werkgever hartelijk bedanken!
Op de foto ziet u de manager van Hajé Taveerne; Floris Reichel.

Vandaag zetten wij het bekende fastfoodbedrijf met de ‘grote gele M’ in het zonnetje. Bij McDonald’s Batavia Stad is inclusief ondernemen een vanzelfsprekendheid. Naast inclusiviteit staat de ontwikkeling van de medewerkers altijd centraal, doorgroeien binnen het bedrijf is het doel. Inclusiviteit en ontwikkeling zijn overduidelijk de pijlers van McDonald’s Batavia Stad. Een visie waar wij ons als Werkbedrijf volledig in kunnen vinden!
Op de foto ziet u restaurantmanager Björn Mulder

Vandaag zetten wij een uitzendbureau in het zonnetje: Dutch Days. Accountmanager Nick Dobbenberg staat zéér open voor inclusiviteit en kijkt verder dan opleiding en werkervaring. Voor gemotiveerde Lelystedelingen vindt Dutch Days altijd wel een plekje in hun omvangrijke netwerk. De mensen van het Werkbedrijf krijgen meteen een tijdelijk contract mét een vast aantal uren in het contract. Het inclusief denken en de contractvormen maken Dutch Days voor ons de ideale partner!
Op de foto ziet u accountmanager Nick Dobbenberg.

Vandaag zetten wij Flevo Marina in het zonnetje! Teamleider Ruud Roos heeft onlangs via het Werkbedrijf weer een gemotiveerde medewerker aangenomen. De medewerker, Flevo Marina en Werkbedrijf Lelystad zijn erg blij met deze plaatsing, een absolute win-win-win-situatie! Duurzame plaatsingen en de ontwikkeling van de medewerker staan bij Flevo Marina hoog in het vaandel. Een visie die het Werkbedrijf van harte onderstreept.
Op de foto ziet u Ruud Roos (l) en zijn collega Renaldo.

Vandaag bedanken wij J. Pistoor Sierbestrating; al langere tijd onze partner voor de inclusieve arbeidsmarkt.
Opleiden van mensen zit in het DNA van Pistoor, een visie die Werkbedrijf Lelystad volledig onderschrijft. We hopen dat we samen met Pistoor nog vele Lelystedelingen mogen opleiden tot een volwaardig vakman. Mede om deze reden zijn we erg blij dat J.Pistoor onze partner is!

Vandaag zetten wij KFC in het zonnetje. KFC is een inclusieve werkgever ‘van het eerste uur’ waar we al jarenlang blij mee zijn. Statushouders, mensen met een beperking en langdurig werklozen; KFC heeft altijd wel een plekje! Kortom: een partner om trots op te zijn!
Op de foto ziet u de manager van KFC, Redouna Benaissa

Vandaag bedanken wij de provincie Flevoland. Zij werken al jaren inclusief met ons samen. Op meerdere afdelingen lopen er via Werkbedrijf Lelystad betaalde werknemers rond. Op deze foto is Patrick zichtbaar. Hij is als Assistent terreinbeheerder werkzaam op twee vestigingen. Hij is tevreden en heeft het naar zijn zin, maar ook de provincie is blij met hem!

Dit maal een inclusieve horecaondernemer op het terrein van Batavia Stad fashion Outlet.
Roy en Joël (vader en zoon) van Restaurant Next werken sinds kort intensief samen met het Werkbedrijf. Dit heeft onlangs geleid tot het in dienst nemen van twee zéér gemotiveerde keukenmedewerkers. Beide partijen zijn erg tevreden over de samenwerking tot nu toe en zien veel kansen voor de toekomst! Het Werkbedrijf is dan ook erg blij  met een partner als Restaurant Next!
Op de foto ziet u eigenaar Roy van de Kolff

Ook Roebert Tankstations toont zich een inclusieve werkgever!
Op de foto zien we in de midden Kitty staan. Zij is via het Werkbedrijf aan de slag gegaan bij de Shell aan de A6. Kitty wordt op deze foto vergezeld door directeur René Roebert (rechts) en de manager van deze locatie (links).  Het motto van Rene Roebert is: “Als je je als bedrijf openstelt voor medewerkers uit de Banenafspraak, is dat voor alle partijen een win-win situatie! “

Vandaag zetten wij een inclusieve fietsenwinkel in het zonnetje. Edwin Marseille (zie foto) en zijn team zijn al jarenlang partner van het Werkbedrijf.
Enjoy & Meerens is een werkgever waar medewerkers zich, mét een betaalde baan op zak, optimaal kunnen ontwikkelen. Dit past volledig in de visie van het Werkbedrijf, wij zijn dan ook erg blij met een partner als Enjoy & Meerens Tweewielers.

Al jaren is Simply Outlet een fijne partner waar – in samenwerking met Werkbedrijf Lelystad – al meerdere succesvolle inclusieve plaatsingen zijn gerealiseerd. Simply Outlet is niet alleen divers betreffende de verschillende soorten verf waarvoor je bij hen terecht kunt, ze bieden ook enorm veel diversiteit aan om onze deelnemers te begeleiden tot toppers op de werkvloer!

“Beter een inclusieve buur, dan een verre vriend”.
Op loopafstand van het Werkbedrijf is Van de Burgwal Aanhangers gevestigd. Dit prachtige familiebedrijf wil niets liever dan een inclusieve Lelystadse arbeidsmarkt.
Uiteraard geven zij zelf het goede voorbeeld!

Vandaag zetten we een inclusieve kapper in het zonnetje! Onlangs is er een leerling-kapper via Werkbedrijf Lelystad begonnen bij Wahid Hairstyle. Een geslaagde stage vanuit school heeft uiteindelijk geresulteerd in een betaalde baan.
Zowel werkgever als werknemer zijn helemaal blij met elkaar!

Op deze foto ziet u twee toppers die via het Werkbedrijf bij Espol Plastics zijn gaan werken. Op de heftruck ziet u voorman Steve en daarnaast zijn altijd opgewekte collega Kishan.
Beide medewerkers voelen zich helemaal thuis bij Espol Plastics en de manager wil beide medewerkers nooit meer kwijt.
Wederom een goed voorbeeld dat inclusief ondernemen loont!

Op deze foto zien we Anil Ghiraw van sportschool Gym Inn in Lelystad.

Ga naar de inhoud