Nieuwe Partners voor Werkbedrijf Lelystad

,

Tijdens een bijeenkomst bij Havenlodge aan de Vaartweg werden 12 werkgevers benoemd tot Partner van Werkbedrijf Lelystad (WBL). Directeur van WBL, Onno Vermooten, overhandigde samen met accountmanager van WBL, Eric Slingerland, het bijbehorende certificaat met muurschild.

Havenlodge en de andere partners van WBL zijn ondernemingen, die zich op maatschappelijk verantwoorde wijze inspannen voor Lelystad. Dit door het bevorderen van de toegang tot de arbeidsmarkt voor diegenen die daarin worden belemmerd. Denk aan het bieden van een arbeidsplaats in het bedrijf, het geven van een ontwikkelkans bij uitvoering van overheidsopdrachten van de gemeente of door het op andere wijze ondersteunen van de maatschappelijke opdracht.

Aan de bijeenkomst van vandaag gingen er al 13 vooraf met een onderbreking van 2,5 jaar door Corona. Uit het aantal Partnerbijeenkomsten blijkt dat al veel werkgevers uit Lelystad een kans geboden aan stadsgenoten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij maken zich sterk voor een groeiende regionale economie waarin iedereen meedoet en niemand langs de zijlijn staat. Reden voor WBL om ze tot Partner Werkbedrijf Lelystad te benoemen.

Ga naar de inhoud