Talenten terug op de arbeidsmarkt door mooie samenwerking tussen zorgverzekeraar VGZ, digitaliseringsbedrijf Karmac Informatie & Innovatie en Werkbedrijf Lelystad

In de reeds bestaande samenwerking tussen zorgverzekeraar VGZ en digitaliseringsbedrijf Karmac is een langdurig traject opgezet om een dagelijkse transport route uit te laten voeren door kandidaten met afstand van de arbeidsmarkt. Voor zowel VGZ als Karmac is sociaal ondernemen de gewoonste zaak van de wereld, dus schakelde Karmac haar samenwerkingspartner Werkbedrijf Lelystad in. De werkcoaches van het Werkbedrijf kennen Karmac als geen ander dus de juiste match was ook nu weer snel gemaakt.

Ervaringstraject

De doelstelling van alle partijen is om werkzoekenden te laten re-integreren in het arbeidsproces. De kandidaten doen passende werkervaring op bij Karmac om vervolgens volledig terug te keren in de arbeidsmarkt. Op deze wijze helpen VGZ, Werkbedrijf Lelystad en Karmac meerdere kandidaten om hun carrière weder op te bouwen en voort te zetten.

Het resultaat: Een gemotiveerde medewerker die de juiste ervaring op doet voor de vacatures in de huidige arbeidsmarkt én een mooi uitgevoerde opdracht door Karmac met een zéér sociaal tintje, mede dankzij VGZ.

Werkbedrijf Lelystad wil VGZ hartelijk bedanken en wil nogmaals benadrukken dat we erg blij zijn met een partner als Karmac!

Ga naar de inhoud