IS DE DIGITALE UITGAVE VAN WERKBEDRIJF LELYSTAD                           AUG. 2017

SAMEN WERKEN AAN EEN INCLUSIEVE SAMENLEVING, DAT IS WAAR WERKBEDRIJF LELYSTAD ZICH VOOR INZET. HELPT U MEE OM IEDEREEN EEN KANS TE GEVEN?

Geachte relatie van Werkbedrijf Lelystad,

Bent u al op de hoogte van het Regionale Banenevent op 19 september 2017?

‘Flevoland Werkt!’, het Regionaal Werkbedrijf Flevoland, organiseert op 19 september a.s. een Regionaal Banenevent. Zowel in het stadhuis Lelystad als op het plein ervoor kunnen bedrijven en instellingen zich presenteren aan werkzoekenden. Werkzoekenden in zijn algemeenheid en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het bijzonder.

’s Morgens wordt het minisymposium ‘Op weg naar Inclusief Werkgeverschap’ voor werkgevers georganiseerd. Verscheidene Flevolandse werkgevers die ervaring hebben met inclusief werkgeverschap vertellen dan over hun ideeën en aanpak maar ook over de meerwaarde van inclusiviteit. Zij gaan vervolgens in discussie met deelnemers aan het symposium om zo de zoektocht naar en het realiseren van de inclusieve waarden te vergemakkelijken.

Om 14.00 uur gaat de banenmarkt van start. Werkzoekenden uit heel Flevoland zijn daar aanwezig. U kunt uw bedrijf aanmelden voor de banenmarkt om uw vacatures te presenteren aan de bezoekers. Werkzoekenden uit Lelystad worden door Werkbedrijf Lelystad voorbereid op het maken van een korte pitch. Zo kunt u snel en gemakkelijk kennismaken met mogelijke kandidaten en een vervolgafspraak organiseren.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de bijgaande flyer en het programma 

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden voor het symposium en/of de banenmarkt via www.flevolandwerkt.info

Graag tot ziens op 19 september!

Met vriendelijke groet,
Onno Vermooten

Ga naar de inhoud